Logo

/
Logo

Logo Ontwerp

Een bedrijfslogo is hét fundament voor je merkidentiteit. Zonder duidelijk herkenbaar logo is het moeilijk om een plek te veroveren bij je doelgroep of binnen je branche. SAG DESIGN kan je helpen aan een logo voor je website en visitekaartjes die past bij jouw onderneming.

Logo ontwerp voor ieder type bedrijf

SAG DESIGN werkt samen met verschillende ontwerpers die gespecialiseerd zijn in logo ontwerp. Of je nu een loopbaancoach, bloemist of aannemer bent: voor ieder soort bedrijf ontwerpen zij een uniek logo. Een logo met een tijdloos karakter dat naadloos aansluit bij de producten of diensten die je aanbiedt én wat jij wilt uitstralen. Op basis van je wensen, je branche en je doelgroep kunnen ze een logo maken dat bij je past. Aan dit logo kunnen ze een hele stijl verbinden. De kleuren en lettertypen past SAG DESIGN vervolgens toe in de vormgeving van jouw website.

Betaalbaar en snelle oplevering

Een logo laten ontwerpen hoeft echt niet duur te zijn. Onze design partners hanteren net als wij scherpe prijzen zodat ook voor ZZP’ers en kleine ondernemingen een professioneel bedrijfslogo realiseerbaar is. Door via SAG DESIGN jouw logo te laten maken, heb je binnen een kort tijdsbestek een custom made logo in handen. Maanden wachten op een logo is er dus niet bij. Dankzij de vlotte oplevering van het logo én je website is jouw bedrijf snel up and running.

Diensten

Logo Pakketen

LOGO S

Ontwerp logo
Logo A

Logo Ontwerp
Ontwerp Visitekaartje
200 bedrukte visitekaartjes thuis geleverd
( MEEST GEKOZEN)

Logo G

Logo Ontwerp
Ontwerp Visitekaartje
Ontwerp briefpaper
200 bedrukte visitekaartjes + 50 briefpapier
thuis geleverd

Recent opgeleverde Logo`s

SAG DRUKWERK

DRUKWERK

ONTWERPen en bedrukken

Naast het ontwerpen van een logo hebben we alles wat je nodig hebt om je onderneming te promoten. Ontdek onze personaliseerbare drukwerkproducten zoals visitekaarten, doordruksets, notitieboekjes, kalenders, of zelfs voor de horeca, van servetten, polsbandjes, bestekzakjes, placemats tot ballonnen. Voor meer info kunt u een vrijblijvend offerte aanvragen.