Over ons

/
Over ons

SAG DESIGN, aangenaam!

SAG DESIGN is een fullservice WordPress bureau in Almelo met een enthousiast team, Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden al jaren maatwerk WordPress websites, webshops en kwalitatief drukwerk, Met onze website pakketten maken we eenvoudig, snel en betaalbaar Jouw nieuwe website of webshop kan al binnen een paar dagen online staan, afhankelijk van jouw wensen. We zijn klein genoeg om snel te schakelen en groot genoeg om specialisten op ieder gebied in huis te hebben.


Laat jouw website maken door experts
Meer dan 8 jaar helpen wij bedrijven online succesvol zijn, voor zowel grote als kleine klanten. Van ZZP tot MKB. Zonder omwegen en maximaal resultaat. Wij varen op techniek, creativiteit en ultieme service en support. Met de klant aan boord, WordPress als kompas en de koers altijd gericht op online resultaat, wij maken jouw website, webshop vanaf het eerste ontwerp. Naast website, webshop kunnen we ook jouw huisstijl, logo of al uw drukwerken regelen, en uiteraard zorgen we ervoor dat jouw website mobielvriendelijk is, en daarmee perfect weergegeven wordt op alle apparaten. Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw website supersnel laadt.


Hoe werkt het dan?
We bekijken samen wat je met je website of webshop wilt bereiken. Vervolgens gaan onze grafisch vormgevers aan de slag met een wireframe (schets) en het design. Daarna is het tijd om te gaan bouwen! Met de juiste technologie en ervaren ontwikkelaars. Tenslotte zorgen we ervoor dat de planning binnen budget gehaald wordt. Alle websites en apps worden kritisch getest. En als dit alles gebeurd is … gaan we LIVE!! Zo, jouw nieuwe website of webshop is af en helemaal naar tevredenheid opgeleverd. Echter, daarmee zijn we nog niet klaar! Regelmatig worden er nieuwe updates en plugins bijgewerkt. Naast de veiligheid van jouw website of webshop, zijn jouw gegevens uiteraard ook erg belangrijk. We verzorgen technisch onderhoud en bekijken tevens we of jouw site of shop nog voldoet aan de laatste normen. Dan heb jij er geen omkijken meer naar en kun je je 100% richten op jouw eigen business!Kan jouw website wel een boost gebruiken en zoek je een bureau dat verder kijkt dan ‘gewoon websites maken’? Stop met zoeken en maak kennis met SAG DESIGN en zijn bemanning.

6 redenen om met SAG in zee te gaan

ervaring

Innovatief en creatief

Digitaal toegankelijk

eerlijk en transparant

samenwerking

service en support

Wil je meer weten over informatie over onze diensten

Èèn van onze specialisten helpt je graag verder met je uitdagende vraagstukken